Renovatiewerken Wevelgem

Renovatiewerken Wevelgem: op zoek naar een professionele vakman voor al uw renovatiewerken? U kan bij Renosa terecht voor alle renovatiewerken, gaande van isolatie- en gyrpocwerken tot schilderwerken, vloeren, terrassen, zolders afwerken en totaalrenovaties. Wij zijn actief in regio Wevelgem en werken zowel voor particulieren als ondernemingen.

Ons aanbod van renovatiewerken in Wevelgem

Hieronder kan u een overzicht vinden van alle renovatiewerken die wij u in Wevelgem kunnen aanbieden.

Gratis offerte renovatiewerken Wevelgem

Vul ons contactformulier in en wij contacteren u vrijblijvend voor een afspraak of offerte op maat voor uw renovatiewerken in Wevelgem.

Premies renovatiewerken Wevelgem

Gaat u uw woning renoveren of verbouwen? Dan komt u misschien in aanmerking voor één of meerdere premies of financiële voordelen. Zowel de verschillende overheden, de netbeheerders, de gemeenten als de provincies geven premies.

Voor meer informatie omtrent premies bezoek de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/

Gyprocwerken

renovatiewerken

Wenst u een grote ruimte in twee kamer op te splitsen? Uw zolderkamer afwerken? Onregelmatigheden in uw muren verhelpen door gebruik van gyproc?

Contacteer renovatiespecialist Renosa voor al uw gyprocwerken. Ook voor het inbouwen van een open haard, afwerken van zolders en woonruimtes, verbergen van leidingen en isolatie of het wegwerken van een schouw kan u beroep doen op ons.

Dakisolatie

badkamer verbouwen

Heeft u een verouderd dak en verliest u veel energie via het dak door slechte isolatie? Uw dak laten isoleren door Renosa is altijd een goede keuze!

Laat uw dak isoleren door Renosa en bespaar kosten op uw jaarlijkse energiefactuur. Door uw dak goed te laten isoleren bespaart u veel geld op de energiekosten. Goede dakisolatie zorgt er ook voor dat koude en vocht beter buiten de woning worden gehouden.

Zolders afwerken

renovatiewerken, badkamerrenovatie

Heeft u een zolder die u wil afwerken als extra bewoonbare ruimte? Of wenst u uw oude zolder te laten isoleren om te gebruiken als stockage? Doe dan beroep op de vakmannen van Renosa om uw zolder professioneel te laten afwerken.

Van de isolatie van uw zolderdak en het afwerken van uw vloer tot het aanbrengen van gyprocwanden en gyprocplafonds en de bijhorende schilderwerken: Renosa kan het allemaal en helpt u graag verder met de volledige afwerking van uw zolder.

Metselwerken

verbouwing

Heeft u plannen om een extra ruimte te bouwen aan of naast uw woning? Wenst u een extra muur laten plaatsen in uw woning of wenst u uw woning uit te bereiden met een extra aanbouw?

Dan bent u bij Renosa aan het juiste adres voor alle metselwerken in en rond uw woning!

Metselaar Renosa realiseert al uw metselwerken in korte tijd. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen voor kleine als grote metselwerken bij ons terecht.

Schilderwerken

schilderwerken

Bent u op zoek naar een goede betrouwbare schilder met ervaring voor het realiseren van al uw schilderwerken in en rond uw woning? Renosa is een beroepsschilder waarbij u kan rekenen op kwaliteit en service.

Renosa staat in voor alle renovatie- en schilderprojecten. Al onze schilderwerken voeren wij uit volgens de regels van kunst en met oog voor detail. Zoekt u naar een schilder met persoonlijke aanpak voor het realiseren van uw project? Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Afbraakwerken

renoveren badkamer

Opzoek naar een partner voor het realiseren van afbraakwerken binnen uw renovatieproject? Of het nu gaat over de afbraak van een binnenmuur, afbraak van een oude badkamer incl. verwijderen sanitaire voorzieningen of het afbreken van een oud tuinhuis: u bent aan het juiste adres bij Renosa!

Ook voor kleine en grote afbraakwerken kan u bij Renosa terecht voor een veilige uitvoering van alle afbraakwerken.

Vloeren

renovatiewerken

Is de vloer in uw woning aan vervanging toe of wenst u uw ruimte te renoveren en een nieuwe vloer te laten plaatsen? Wenst u uw woning te voorzien van tegels, natuursteen, laminaat of parket en zoekt u een betrouwbare aannemer?

Neem contact op met Renosa voor het aanleggen van uw vloer door een professionele partner met oog voor detail en afwerking.

Terras oprit / terras

oprit aanleggen, terras aanleggen

Wenst u uw terras of oprit te laten heraanleggen door een ervaren expert? Doe beroep op Renosa voor het aanleggen van uw oprit of terras in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, platines of kleiklinkers.

Renosa is uw udeale partner voor het aanleggen van terrassen en opritten in hoge kwaliteit en met hoge vakkundige afwerking.

Totaalrenovatie

Droomt u van een spectaculaire metamorfose van uw woning? Ook voor een totaalrenovatie van uw gehele woning of het omvormen van een volledige ruimte kan u beroep doen op renovatiespecialist Renosa.

De specialisten van Renosa maken uw droomrenovatie waar. Vanaf de eerste plannen voor uw renovatieproject tot de afbraak, plaatsing en afwerking tot in de puntjes: Renosa staat voor u klaar voor de gehele totaalrenovatie van A tot Z. Niets is ons te moeilijk of te veel en u heeft slecht één aanspreekpunt voor de volledige opvolging van de verbouwingswerken.

In het kader van totaalrenovatie kan u op ons ook rekenen voor het installeren van al uw sanitair, het uitvoeren van elektriciteitswerken en het voorzien van ventilatie in uw woning.