Badkamerrenovatie

Heeft u een verouderde badkamer die u wilt omtoveren tot een oase van rust? Heeft uw badkamer een verouderd sanitair en is deze aan vervanging toe? Op zoek naar een professionele vakman voor het realiseren van uw badkamerrenovatie?

Enkel een douche of lavabo installeren? Of een complete renovatie van uw badkamer? U kan steeds op ons rekenen!

Bij renovatiespecialist Renosa bent u aan het juiste adres voor de volledige renovatie van uw badkamer. Ook voor het installeren van een nieuwe badkamer in uw nieuwbouw woning kan u bij ons terecht.

U kan op ons rekenen voor de uitvoering van alle werken: afbraak, elektriciteit, bezettingswerken, schilderen, sanitaire werken, …

Wij zijn actief in de provincie West-Vlaanderen & Oost-Vlaanderen en werken zowel voor particulieren als ondernemingen.

Uw droombadkamer van A tot Z

Renosa realiseert uw droombadkamer van A tot Z en neemt alle aspecten van de renovatie voor zijn rekening. Ook zorgen wij voor een vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een transparante planning en goede oplvolging.

Om u te garanderen van een perfect resultaat werken wij enkel met kwaliteitsvolle materialen. Ook zijn klantvriendelijkheid en een goede opvolging van de werken van uiterst belang voor ons.

Heeft u een project voor ons?

Renosa staat klaar om u te helpen!

Vraag een prijsofferte aan of bel ons voor een afspraak.

Renovatie badkamer

Van het installeren van een douche, lavabo of radiator tot het compleet omtoveren van badkamers tot echte pareltjes.  Zaakvoerder Pinceel Christophe van Renosa zet zich altijd met 100% overgave in om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Gratis advies

Omdat de vernieuwing van een badkamer een grote ingreep is en er heel wat bij komt kijken staan wij u bij vanaf het eerste contact met advies op maat en een goede begeleiding.

Door onze ervaring en uitgebreide kennis van zaken in renovatieprojecten is Renosa uitgegroeid tot dé specialist op vlak van renovatie van badkamers.

Waarom kiezen voor Renosa?

  • Zelfwerkende zaakvoerder
  • Professionele vakman met vakkennis en ervaring
  • Kwaliteitswerk en oog voor detail
  • Enkel de beste materialen
  • Duidelijke afspraken
  • Vlotte communicatie
  • Eerlijke prijzen
  • Nette afwerking
badkamer renoveren