Oprit & terras aanleggen Gistel

Oprit & terras aanleggen Gistel: wenst u uw terras of oprit te laten aanleggen door een ervaren vakman?

Doe beroep op aannemer Christophe Pinceel van de firma Renosa voor het aanleggen van uw oprit of terras in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, klinkers, dolomiet, hout, …

Terras aanleggen Gistel

Terras aanleggen Gistel: een terras aanleggen is geen makkelijk werk. Het vereist vakmanschap. Elk type bestrating vraagt namelijk een specifieke aanpak om tot een goed resultaat te komen. Er moet namelijk als eerste een goede fundering voorzien worden. De nodige voorbereidende grondwerken zijn hiervoor belang.

U wilt namelijk niet dat uw terras niet recht ligt of dat uw klinkers of tegels na verloop van tijd los komen.

Daarnaast is een goede afwatering ook belangrijk om te voorzien.

Oprit aanleggen Gistel

Oprit aanleggen Gistel: een oprit aanleggen is net zoals bij de aanleg van een terras geen makkelijke opdracht. Je moet weten waarmee je bezig bent.

Zo is het bij een oprit bv. belangrijk om te kiezen voor tegels die voldoende dik zijn. Idealiter minstens 6 of 7 cm dikte. Afhankelijk van het type bestrating kan 5 cm dikte ook nog.

Twijfelt u over het type bestrating? Wij geven vrijblijvend advies!

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend plaatsbezoek. U krijgt nadien een offerte op maat.

Waarom kiezen voor Renosa?

  • Zelfwerkende zaakvoerder
  • Professioneel schilder met vakkennis en ervaring
  • Kwaliteitswerk en oog voor detail
  • Enkel de beste verf en producten
  • Duidelijke afspraken
  • Vlotte communicatie
  • Eerlijke prijzen
  • Nette afwerking

Over ons

Op zoek naar een klusser voor al uw schilder- en renovatiewerken? Zelfwerkend zaakvoerder Pinceel Christophe van klusjesdienst Renosa uit Ieper staat klaar voor al uw schilder- en behangwerken, renovatiewerken & kluswerken.

Wij beschikken over het nodige materiaal om eke opdracht, groot of klein, tot een goed eind te brengen. Bovendien laten we ook elke werf proper achter.

Klusser Christophe heeft bovendien een creatieve ingesteldheid waardoor hij altijd veel aandacht heeft voor het esthetische gedeelte van de afwerking.

Een woord is een woord

U zal daar ons niet onaangenaam verrast worden. We komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek en we maken vooraf duidelijk afspraken over wat er moet gebeuren en wat de prijs daarvoor is, en daar houden we ons uiteraard ook aan.

Wij leveren enkel kwaliteit af

Wij vinden het belangrijk om onszelf bij elke klus voor 100% te geven. Daarom echten we veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Om die reden investeren wij zelf in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij helpen iedereen

Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Elke opdracht, groot of klein, werken we met plezier af. Wij werken onze opdrachten een per een af, maar we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. We laten niemand in de kou staan.

Allerlei kluswerken

Van kluswerken en renovatiewerken tot het verbouwen van uw zolder, badkamer, living, … En dit steeds met volledige afwerking zoals o.a. schilderen, sanitair, elektriciteit, laminaat leggen, terras leggen, …

Op vlak van klussen & verbouwen zijn we in alle markten thuis.

Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek en gratis offerte.

Premies voor renovatie

Gaat u uw woning renoveren of verbouwen? Dan komt u misschien in aanmerking voor één of meerdere premies of financiële voordelen. Zowel de verschillende overheden, de netbeheerders, de gemeenten als de provincies geven premies.

Of u in aanmerking komt voor een premie of voordeel hangt af van een aantal voorwaarden. Die voorwaarden zijn specifiek per premie.

Voor meer informatie omtrent premies bezoek de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/