Kasten en meubels

Heeft u kasten en meubelen gekocht? Dan is de kans groot dat u ze thuis zelf in elkaar moet steken. Als u hier niet handig in bent, kan dit een vervelende klus zijn. Als professionele klusjesman help ik u graag verder met monteren hiervan.

Monteren van houten constructies

Ook voor het monteren van allerlei houten constructies zoals bv. een carport, tuinhuis of poolhouse kan u op klusjesman Christophe rekenen.

Behalve monteren van uw houten constructie is ook belangrijk om te kijken naar de ondergrond. Is die sterk genoeg om de constructie te dragen? Zo ja, perfect dan kunnen we meteen aan de slag. Indien dit niet het geval is, adviseren we u met plezier en kunnen we ook de nodige grondwerken hiervoor uitvoeren.

Installeren van sanitaire & elektrische apparatuur

We hebben ook ruime kennis op vlak van sanitair en elektriciteit. Het plaatsen van een nieuwe lavabo, douche of toilet doen we dan ook met plezier. Net zoals het plaatsen van stopcontacten, verplaatsen van lichtpunten, inbouwspots installeren, lampen & lusters omhoog hangen, …

Overige kluswerken

U kan ook ons ook inschakelen voor allerhande kluswerken zoals het plaatsen / vervangen van binnendeuren, nieuwe deurklinken plaatsen, vloerplinten plaatsen, laminaat leggen, behangen, binnen- en buitenschilderwerken, keuken betegelen, …

badkamerrenovatie

Installeren van badkamers & Keukens

Heeft u een nieuwe badkamer gekocht maar moet u deze nog installeren? Een volledig nieuwe keuken installeren? Een nieuw inbouwtoestel plaatsen? Doe een beroep op klusjesdienst Renosa voor een professionele plaatsing.

Vakman Christophe installeert uw badkamer of keuken van A tot Z:

van het monteren uw kasten, vloer- en tegelwerken, elektriciteitswerken tot het installeren van nieuwe sanitaire installaties.

totaalrenovatie