Klusjesman Dentergem: van kluswerken tot renovatiewerken

Klusjesman Dentergem: Klusser Christophe is uw handige klusjesman voor alle kleine en grote kluswerken & renovatiewerken.

U kan ons naast de kleinere klussen ook inschakelen voor grotere klussen zoals o.a. badkamer- en zolderrenovaties, in elkaar zetten van houten constructies, plaatsen van laminaat of parket, aanleggen van opritten & terrassen, schilderen en nog veel meer.

Klusjesman Dentergem: van klussen tot renovatiewerken

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren klusjesdienst of klusjesman in Dentergem die u ook advies op maat geeft en steeds met precisie en kwaliteit werkt? Slechts één adres voor al uw klussen en renovatiewerken: Klusjesman Christophe!

Renovatiewerken Dentergem

Behalve voor kluswerken, kan u ons ook inschakelen renovatiewerken & totaalrenovaties:

Renovatiewerken Dentergem: wij hebben als klusjesdienst ruime ervaring in alle soorten renovatiewerken. Het grote voordeel van samenwerken met klusjesdienst Renosa is dat wij evenveel plezier uw kleine als uw grote renovatiewerken uitvoeren.

Bovendien doen we dit ook steeds aan een scherpe prijs. Klusjesman Christophe is een zelfwerkend zaakvoerder en staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook voor een persoonlijke service.

Renovatiewerken Dentergem: een overzicht van wat we allemaal voor u kunnen doen.

Gyprocwerken

renovatiewerken

Wenst u een grote ruimte in twee kamers opsplitsen? Uw zolderkamer afwerken? Onregelmatigheden in uw muren verhelpen door gebruik van gyproc?

Contacteer renovatiespecialist Renosa uit Ieper voor al uw gyprocwerken. Ook voor het inbouwen van een open haard, afwerken van zolders en woonruimtes, verbergen van leidingen en isolatie of het wegwerken van een schouw kan u beroep doen op ons.

Dakisolatie

badkamer verbouwen

Heeft u een verouderd dak en verliest u veel energie via het dak door slechte isolatie? Uw dak laten isoleren door Renosa uit Ieper is altijd een goede keuze!

Laat uw dak isoleren door Renosa en bespaar kosten op uw jaarlijkse energiefactuur. Door uw dak goed te laten isoleren bespaart u veel geld op de energiekosten. Goede dakisolatie zorgt er ook voor dat koude en vocht beter buiten de woning worden gehouden.

Klusjesman Dentergem:

 • Kleine herstellingen (binnendeur vastzetten, deurklinken vastzetten, stopcontact vervangen, …)
 • Lampen vervangen, lusters omhoog hangen, kasten in elkaar steken, …
 • Nieuwe keukenkasten plaatsen
 • Keukenkasten afstellen
 • Bad, douche, lavabo, wc of toilet installeren
 • Kranen vervangen
 • Badkamer installeren
 • Verlichting plaatsen
 • Houten constructies plaatsen (tuinhuis, carport, overkapping, …)
 • Schilderwerken & behangwerken
 • Laminaat of parket leggen
 • Vloer herstellen
 • Terras of oprit aanleggen & herstellen
 • Muren metselen of afbreken
 • Voegen & betegelen
 • Dak herstellingen
 • Zolder- en dakisolatie plaatsen
 • Klein schrijnwerk zoals afkasting, lambrisering, kleine trap maken, ..
 • Grote kluswerken zoals een badkamerrenovatie, zolderrenovatie, ..
 • Gyprocwerken
 • ….

Zolders afwerken

renovatiewerken, badkamerrenovatie

Heeft u een zolder die u wil afwerken als extra bewoonbare ruimte? Of wenst u uw oude zolder te laten isoleren om te gebruiken als stockage? Doe dan beroep op de vakmannen van Renosa om uw zolder professioneel te laten afwerken.

Van de isolatie van uw zolderdak en het afwerken van uw vloer tot het aanbrengen van gyprocwanden en gyprocplafonds en de bijhorende schilderwerken: Renosa kan het allemaal en helpt u graag verder met de volledige afwerking van uw zolder.

Metselwerken

verbouwing

Heeft u plannen om een extra ruimte te bouwen aan of naast uw woning? Wenst u een extra muur laten plaatsen in uw woning of wenst u uw woning uit te bereiden met een extra aanbouw?

Dan bent u bij Renosa aan het juiste adres voor alle metselwerken in en rond uw woning!

Metselaar Renosa realiseert al uw metselwerken in korte tijd. Zowel particulieren als ondernemingen kunnen voor kleine als grote metselwerken bij ons terecht.

Schilderwerken

schilderwerken

Bent u op zoek naar een goede betrouwbare schilder met ervaring voor het realiseren van al uw schilderwerken in en rond uw woning? Renosa uit Ieper is een beroepsschilder waarbij u kan rekenen op kwaliteit en service.

Renosa staat in voor alle renovatie- en schilderprojecten. Al onze schilderwerken voeren wij uit volgens de regels van kunst en met oog voor detail. Zoekt u naar een schilder met persoonlijke aanpak voor het realiseren van uw project? Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte.

Afbraakwerken

renoveren badkamer

Op zoek naar een partner voor het realiseren van afbraakwerken binnen uw renovatieproject? Of het nu gaat over de afbraak van een binnenmuur, afbraak van een oude badkamer incl. verwijderen sanitaire voorzieningen of het afbreken van een oud tuinhuis: u bent aan het juiste adres bij Renosa uit Ieper!

Ook voor kleine en grote afbraakwerken kan u bij Renosa terecht voor een veilige uitvoering van alle afbraakwerken.

Vloeren

renovatiewerken

Is de vloer in uw woning aan vervanging toe of wenst u uw ruimte te renoveren en een nieuwe vloer te laten plaatsen? Wenst u uw woning te voorzien van tegels, natuursteen, laminaat of parket en zoekt u een betrouwbare aannemer?

Neem contact op met Renosa uit Ieper voor het aanleggen van uw vloer door een professionele partner met oog voor detail en afwerking.

Terras oprit / terras

oprit aanleggen, terras aanleggen

Wenst u uw terras of oprit te laten aanleggen door een ervaren expert? Doe beroep op Renosa uit Ieper voor het aanleggen van uw oprit of terras in natuursteen, arduinen terrastegels, keramische tegels, staptegels, platines of kleiklinkers.

Renosa is uw ideale partner voor het aanleggen van terrassen en opritten in hoge kwaliteit en met hoge vakkundige afwerking.

Over ons

Op zoek naar een klusser voor al uw schilder- en verbouwingswerken? Zelfwerkend zaakvoerder Pinceel Christophe van klusjesdienst Renosa uit Ieper staat klaar voor al uw schilder- en behangwerken, renovatie- & kluswerken.

Wij beschikken over het nodige materiaal om eke opdracht, groot of klein, tot een goed eind te brengen. Bovendien laten we ook elke werf proper achter.

Klusser Christophe heeft bovendien een creatieve ingesteldheid waardoor hij altijd veel aandacht heeft voor het esthetische gedeelte van de afwerking.

Een woord is een woord

U zal daar ons niet onaangenaam verrast worden. We komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek en we maken vooraf duidelijk afspraken over wat er moet gebeuren en wat de prijs daarvoor is, en daar houden we ons uiteraard ook aan.

Wij leveren enkel kwaliteit af

Wij vinden het belangrijk om onszelf bij elke klus voor 100% te geven. Daarom echten we veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Om die reden investeren wij zelf in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij helpen iedereen

Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Elke opdracht, groot of klein, werken we met plezier af. Wij werken onze opdrachten een per een af, maar we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. We laten niemand in de kou staan.

Allerlei kluswerken

Van kluswerken tot het verbouwen van uw zolder, badkamer, living, … En dit steeds met volledige afwerking zoals o.a. schilderen, pleisterwerken gyprocwerken, sanitair, elektriciteit, laminaat leggen, terras leggen, …

Op vlak van klussen & verbouwen zijn we in alle markten thuis.

Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek en gratis offerte.

Premies voor renovatie

Gaat u uw woning renoveren of verbouwen? Dan komt u misschien in aanmerking voor één of meerdere premies of financiële voordelen. Zowel de verschillende overheden, de netbeheerders, de gemeenten als de provincies geven premies.

Of u in aanmerking komt voor een premie of voordeel hangt af van een aantal voorwaarden. Die voorwaarden zijn specifiek per premie.

Voor meer informatie omtrent premies bezoek de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/