Badkamerrenovatie Wortegem-Petegem

Badkamerrenovatie Wortegem-Petegem: heeft u een verouderde badkamer die u wilt omtoveren tot een oase van rust? Heeft uw badkamer een verouderd sanitair en is dit aan vervanging toe? Op zoek naar een professionele vakman voor het realiseren van uw badkamerrenovatie in Wortegem-Petegem?

Enkel een douche of lavabo installeren? Of een complete renovatie van uw badkamer? U kan steeds op ons rekenen voor uw badkamerrenovatie in Wortegem-Petegem.

Bij badkamerspecialist Renosa bent u in regio Wortegem-Petegem aan het juiste adres voor uw badkamerrenovatie. Ook voor het installeren van een nieuwe badkamer in uw nieuwbouw woning kan u bij ons terecht.

U kan op ons rekenen voor de uitvoering van alle werken: afbraak, elektriciteit, bezettingswerken, schilderen, sanitaire werken, …

Wij werken zowel voor particulieren als ondernemingen.

Badkamerrenovatie Wortegem-Petegem

Renosa realiseert uw droombadkamer van A tot Z en neemt alle aspecten van de renovatie voor zijn rekening. Ook zorgen wij voor een vlotte communicatie, duidelijke afspraken en een transparante planning en goede oplvolging.

Om u te garanderen van een perfect resultaat werken wij enkel met kwaliteitsvolle materialen. Ook zijn klantvriendelijkheid en een goede opvolging van de werken van uiterst belang voor ons.

Heeft u een project voor ons?

Renosa staat klaar om u te helpen!

Vraag een prijsofferte aan of bel ons voor een afspraak.

Badkamerrenovatie Wortegem-Petegem

Van het installeren van een douche, lavabo of radiator tot het compleet omtoveren van badkamers tot echte pareltjes.  Zaakvoerder Pinceel Christophe van Renosa zet zich altijd met 100% overgave in om u zo goed mogelijk verder te helpen.

Gratis advies

Omdat de vernieuwing van een badkamer een grote ingreep is en er heel wat bij komt kijken staan wij u bij vanaf het eerste contact met advies op maat en een goede begeleiding.

Door onze ervaring en uitgebreide kennis van zaken in renovatieprojecten is Renosa uitgegroeid tot dé specialist op vlak van renovatie van badkamers.

Waarom kiezen voor Renosa voor het renoveren van uw badkamer?

  • Zelfwerkende zaakvoerder
  • Professionele vakman met vakkennis en ervaring
  • Kwaliteitswerk en oog voor detail
  • Enkel de beste materialen
  • Duidelijke afspraken
  • Vlotte communicatie
  • Eerlijke prijzen
  • Nette afwerking
badkamer renoveren

Over ons

Op zoek naar een klusser voor al uw schilder- en renovatiewerken? Zelfwerkend zaakvoerder Pinceel Christophe van klusjesdienst Renosa uit Ieper staat klaar voor al uw schilder- en behangwerken, renovatiewerken & kluswerken.

Wij beschikken over het nodige materiaal om eke opdracht, groot of klein, tot een goed eind te brengen. Bovendien laten we ook elke werf proper achter.

Klusser Christophe heeft bovendien een creatieve ingesteldheid waardoor hij altijd veel aandacht heeft voor het esthetische gedeelte van de afwerking.

Een woord is een woord

U zal daar ons niet onaangenaam verrast worden. We komen vrijblijvend langs voor een plaatsbezoek en we maken vooraf duidelijk afspraken over wat er moet gebeuren en wat de prijs daarvoor is, en daar houden we ons uiteraard ook aan.

Wij leveren enkel kwaliteit af

Wij vinden het belangrijk om onszelf bij elke klus voor 100% te geven. Daarom echten we veel belang aan de kwaliteit van ons werk. Om die reden investeren wij zelf in de beste materialen en werktuigen om ons werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren.

Wij helpen iedereen

Onze vingers staan altijd te kriebelen om te kunnen werken. Elke opdracht, groot of klein, werken we met plezier af. Wij werken onze opdrachten een per een af, maar we doen ons best om iedereen zo snel mogelijk verder te helpen. We laten niemand in de kou staan.

Allerlei kluswerken

Van kluswerken en renovatiewerken tot het verbouwen van uw zolder, badkamer, living, … En dit steeds met volledige afwerking zoals o.a. schilderen, pleisterwerken gyprocwerken, sanitair, elektriciteit, laminaat leggen, terras leggen, …

Op vlak van klussen & verbouwen zijn we in alle markten thuis.

Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek en gratis offerte.

Premies voor renovatie

Gaat u uw woning renoveren of verbouwen? Dan komt u misschien in aanmerking voor één of meerdere premies of financiële voordelen. Zowel de verschillende overheden, de netbeheerders, de gemeenten als de provincies geven premies.

Of u in aanmerking komt voor een premie of voordeel hangt af van een aantal voorwaarden. Die voorwaarden zijn specifiek per premie.

Voor meer informatie omtrent premies bezoek de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/